Am folosit un Nano Facial Mister. Iată experiența mea!

Astăzi m-am gândit să vă povestesc despre o… ciudățenie pe care am găsit-o de curând și mi-a plăcut atât de mult încât am integrat-o în rutina mea de machiaj.

Cu siguranță ați întâlnit până acum cel puțin un spray pentru față, fie primer fie spray pentru fixare a machiajului, care care în loc să-ți ofere un mist, fel de abur cu particule fine de produs care sunt dispersate uniform, ai impresia să te scuipă și te împroașcă cu prea mult produs stricându-ți machiajul. În categoria asta pentru mine intră câteva din produsele mele preferate cum ar fi Mac Fix+. Produsul e superb dar spray-ul e ….. să-i zicem neperformant.

Soluția la produse bune cu ambalaje (spray/ dozator) mai puțin bune.

Soluția pe care am găsit-o eu și o folosesc de aproape două luni o reprezintă acest dispozitiv simpatic, interesant și destul de accesibil, găsit pe Amazon. Înțeleg că în mod normal se folosește pentru a te hidrata și răcori în zilele de vară. Pui lichidul în recipientul dedicat, apeși pe buton și te bucuri de un abur cu particule foarte fine de produs (apă/ setting spray/ primer spray) pe față.

În plus are și un sistem de măsurare a hidratării pielii. Nu știu pe ce se bazează și nici cât de precisă e această masurare dar eu o folosesc pentru a compara procentajul în mai multe momente ale zilei. Nu am idee dacă ar arăta valori exacte dacă aș măsura nivelul meu de hidratare comparativ cu al altcuiva dar pentru a compara nivelul meu dimineața vs. seara de exemplu mi se pare ok. Însă motivul principal pentru care l-am luat e să-l folosesc pentru aplicarea acelor spray-uri de setting care au dispozitivul prea agresiv sau imprecis.

Cum se folosește acest Nano Facial Mister?

Las mai jos un video scurt unde puteți vedea cum îl folosesc. Are sus un recipient în care pui lichidul (apă, setting spray, etc) un buton cu system de glisare sus (închis)/jos (deschis) în timp ce mai jos are un ecran unde afișează nivelul de hidratare și buton de ON/OFF. Pentru a-l activa trebuie să plasezi dispozitivul pe porțiunea de piele pe care vrei să o analizezi. Jos, sub buton sunt două elemente mici, rotunde din metal, care la contactul cu pielea efectuează această măsurare. Din nou, nu știu cât e de precisă dar întotdeauna procentul arătat e mai mare după aplicarea unui spray sau a unei creme decât înainte.

Personal prefer să pun câte puțin produs în recipient. Îl folosesc, îl curăț și apoi mai pun o cantitate mica de produs. Îl am de vreo două luni dar fiind făcut în China cred că e posibil să se înfunde repede dacă nu e curățat în mod constant. E destul de accesibil dar tot vreau să-i prelungesc “viața”. În plus, e mult mai igienic așa.

De ce îmi place?

L-am folosit până acum cu mai multe feluri de spray printre care și unele conținând glicerină, alcool și chiar particule mici strălucitoare (Max Fix+ Goldlite) și nu am avut nici un fel de problemă cu nici unul dintre ele.

E mic, compact, versatil, poate fi luat în geantă sau în călătorii. Se încarcă prin conectarea la un încărcător cu mufa 2.0, eu îl folosesc pe cel de la telefon. De asemenea e ușor de curățat, doar scoți recipientul pentru lichid, îl golești, speli, lași la uscat și e gata pentru o nouă folosire.

Costă aproape 11 £ și poate fi comandat de pe Amazon UK. Coletul mi-a venit prin curier direct la ușă după vreo săptămână și ceva. Per ansamblu e un produs care mie îmi place și pe care îl folosesc aproape în fiecare zi pentru dispersia spary-urilor de setting. Folosirea lui e mult mai comodă și plăcută decât dacă aș apela direct la spray-urile în care vin unele din produsele pe care le cumpăr.