Despre mine

Bine ai venit pe Makeup Treasure Chest! Dacă ai ajuns aici înseamnă că împărtășim aceeași pasiune pentru machiaj și zona de beauty, așa că mă bucur că ești aici.

De ce Makeup Treasure Chest?

Am creat acest “loc” din pasiune. Machiajul m-a fascinat încă de cand eram copil și dacă și tu obișnuiai să “furi” rujurile mamei când erai mică sunt sigură că mă înțelegi. Pentru mine nu e doar o modalitate prin care să îți ascunzi defectele și să scoți în evidență ce ai mai frumos. E vorba de starea aceea de flux în care intri atunci când creezi ceva. Presupun că e ca atunci cand pictezi sau te ocupi de un hobby, de un lucru care-ți face plăcere. Începi să experimentezi, încerci tot ce-ți trece prin cap, te joci cu formele, culorile și texturile. Te bucuri de “călătorie” fara a avea o “destinație” precisă. Pentru mine machiajul nu e doar o tehnică, o activitate cu un scop precis. E o experiență. E o pasiune care credeam că se va stinge la un moment dat dar care văd că nu vrea să “moară”.

Începuturile Makeup Treasure Chest

Călătoria

Când am văzut că momentul plictiselii nu mai vine m-am hotarât să încerc, încet și cu pași timizi, să fac ceva în domeniul ăsta. Am făcut două cursuri de machiaj și probabil vor urma și altele. Am și profesat o perioadă foarte scurtă ca freelancer. Am creat o pagină de Facebook în 2015 unde am postat sporadnic câte un machiaj sau un review pentru cate un produs cosmetic care îmi plăcea în mod deosebit.

În direcția promovării nu am facut până în momentul creării acestui site nimic mai mult de câteva postări în grupuri. Nu am promovat în nici un fel pagina de Facebook sau pe mine însămi. Vroiam să văd dacă există oameni interesați, care ar veni pe pagina mea și ar deveni fani strict doar pentru conținutul postat. Fără reclame sau concursuri. Nici măcar printre prieteni nu am dat “sfoară-n țară”, am ales să spun despre această pasiune și despre pagină doar unui număr foarte restrâns de prieteni apropiați. Îi pot număra pe degete. Și, spre surprinderea mea pagina a ajuns, încet dar sigur, la câteva sute de fani.

Lucrez într-un cu totul alt domeniu însă machiajul e mereu aproape, e zona mea de confort și relaxare la care revin mereu cu drag. M-am hotarât ca pe langă pagina de Facebook să creez și un site, frumos împarțit în secțiuni, unde să povestesc mai pe larg despre produsele pe care le folosesc, tehnicile noi despre care învăț, să postez machiajele pe care le creez și multe alte informații folositoare și interesante. Te invit să te bucuri împreună cu mine de această experiență.

Ce poți găsi pe Makeup Treasure Chest?

Urmăresc de foarte mulți ani tutoriale pe Youtube, interviuri cu makeup artiști, citesc articole despre tendințe și noutăți. Îmi place mult domeniul ăsta și tot ce ține de el. Cand am creat site-ul m-am gândit la ce tip de conținut mi-ar plăcea să văd despre acest domeniu. Ce informații m-ar interesa să aflu? Ce fel de articole m-ar relaxa? După multe idei m-am hotarât la urmatoarea structură:

Review-uri pentru produsele de machiaj:

Acestea sunt cele care pe pagina de Facebook au atras cele mai multe personae. Suntem mereu interesați de produsele noi care pot rezolva o problemă și la viteza cu care evoluează știința și tehnologia în epoca noastră e foarte posibil să găsim soluții reale și personalizabile pentru fiecare în parte.

Mi se pare fascinant să citesc despre ce cum se folosea machiajul în diferite perioade istorice.  E interesant, folositor și inspirațional. În plus, articolele astea îmi dau senzația aceea plăcută că ascult povești ca atunci când eram mică.

Apropo de inspirație, îmi doresc ca acest loc să te ajute să descoperi idei și tehnici de makeup care să-ți dea un imbold să încerci tu insăți, acasă, să creezi look-uri inovatoare și originale.

Îmi doresc foarte mult ca acest site să devină încet-încet un “loc” de întâlnire pentru doamnele și domnișoarele pasionate de machiaj și zona de beauty. În acest caz e un must să includ aici și articole despre ingredientele folosite în produsele de makeup pentru a învăța împreună ce substanțe ne ajută și care sunt cele pe care ar trebui să le evităm.

În această secțiune a site-ului vei găsi informații despre cele mai cunoscute și des cumpărate mărci și game de produse. Citește despre cum au fost fondate și au evoluat brand-urile tale preferate.

Bineînțeles că nu putea lipsi din această enumerare un blog cu articole pe diverse teme legate de makeup, noutăți, sfaturi, tutoriale, informații despre accesorii, evenimente, etc.

Motivație și valori

98 %

Pasiune pentru makeup

99 %

Respect și admirație pentru makeup artiști și oamenii creativi

75 %

Creativitate

95 %

Entuziasm

100 %

Curiozitate

Sunt mereu deschisă la sugestii. Daca e ceva ce ți-ai dori să găsești pe acest site și nu există încă, lasă-mi te rog un mesaj. Mă bucur să primesc recomandări, cerințe și feedback constructiv referitor la materialele pe care le public pe Makeup Treasure Chest.