Idei de machiaj

Idei de machiaj


Bine ai venit! Această pagina e portofoliul meu personal creat de-a lungul timpului și din care ești binevenit(-ă) să te inspiri.

De asemenea voi adăuga în timp în lista de mai jos link-uri către site-urile sau conturile de social media ale influencer-ilor și makeup artiștilor mei preferați.  Bineînțeles, sugestiile sunt mereu bine-venite așa că dacă tu ai un artist pe care vrei să mi-l recomanzi te rog lasă-mi un semn în comentarii. M-aș bucura să creăm aici un “loc” unde să putem împărtași informații și experiențe din care să învățăm împreună.

Încerc sa creez look-up pentru o varietate de ocazii și situații însă, după cum vei observa, există un tip de machiaj care e preponderent în experimentele mele. Îmi plac cele pentru ocaziile clasice, gen nuntă, petreceri, ocazii festive și cred ca și cele cuminți, de zi și pentru birou au farmecul și naturalețea lor însă cele care pe mine ma inspiră cu adevărat și ma duc în starea de flux pe care o ai când creezi ceva, când “nu mai vezi și nu mai auzi nimic”, sunt machiajele grafice, tematice și de podium.

Iată o parte din artiștii mei preferați pe care te indemn cu încredere să-i urmărești pe profilele sociale. Ei mă inspiră și ma uimesc postare cu postare.

Sunt doar câteva dintre exemple. Am sa updatez lista în mod constant.