Politica de confidențialitate Makeup Treasure Chest

Ultima actualizare: august 2018

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SEOPEDIA SRL-D. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului makeuptreasurechest.com (“Site”).

În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), deținătorul Site-ului îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii acestuia.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți utilizator al Site-ului, SEOPEDIA SRL-D va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele completate în cadrul secțiunilor de contact, abonare de newsletter sau rubricilor de comentarii de pe diverse pagini. Datele astfel colectate sunt: nume, adresă de e-mail, locație și telefon), în măsura în care ne contactați în acest fel.

De asemenea Administratorul Site-ului poate colecta aceste date și de la persoanele care au participat și au câștigat concursuri organizate de SEOPEDIA SRL-D, în vederea expedierii premiului.

 

Site-ul MakeupTreasureChest.com nu vinde produse și nu prelucrează date financiare ale utilizatorilor site-ului.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

Administratorul Site-ului makeuptreasurechest.com, prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor astfel:

1.Pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail), de comunicări privind articole oferite prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor utilizatorilor pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări de la makeuptreasurechest.com. sau puteți scrie Administratorului Site-ului pe adresa office@makeuptreasurechest.com solicitând direct acest lucru.

Furnizarea datelor utilizatorilor în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative, singura urmare fiind imposibilitatea de a primi newslettere noastre.

2. Pentru transmiterea către utilizatorii Site-ului care au câștigat concursuri organizate de Administratorul Site-ului a premiilor.

Temei: Prelucrarea datelor utilizatorilor pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Furnizarea datelor utilizatorilor în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative, singura urmare fiind imposibilitatea de a primi newslettere noastre.

3. Pentru rezolvarea plângerilor și reclamaţiilor, precum și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor utilizatorilor pentru acest scop are la bază interesul legitim al SEOPEDIA SRL-D de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor de către utilizatorilori în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru aceștia.

IV. Durata prelucrării datelor

SEOPEDIA SRL-D va prelucra datele cu caracter personal ale utilizatorilor atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SEOPEDIA SRL-D poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului prin efectuarea analizei datelor, testarea, cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către SEOPEDIA SRL-D prin intermediul Site-ului;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este cerută de catre entități prevăzute de lege.

VI. Partajarea datelor cu caracter personal

Partajăm datele când sunt necesare pentru a gestiona Site-ul. Prin urmare vor fi partajate cu site-uri de analiză a comportamentul utilizatorilor pe Site, precum Google Analytics, și cu parteneri responsabili de partea de IT a site-ului atunci când acest lucru este necesar.

În cazul în care avem consimțămantul utilizatorilor, pentru a le trimite, datele acestora vor fi procesate cu ajutorul Mailchimp, o aplicatie web deținută de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp (”MailChimp”), o societate cu sediul în Statele Unite ale Americii, care prelucreaza datele conform politicilor de confidențialitate MailChimp .

Datele sunt, de asemenea, partajate cu terțe părti atunci când utilizați butoanele rețelelor sociale.

Atunci când utilizatorii folosesc butoanele rețelelor sociale, datele acestora de identificare sunt comunicate automat acestor rețele sociale. Aceștia au de asemenea opțiunea de a distribui anumite informații sau conținut prezente pe Site pe rețelele sociale. Acest mod de utilizare este guvernat de termenii și condițiile de utilizare a respectivei rețele sociale. Vă invităm să le citiți.

VII. Drepturile de care beneficiați

În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679, aveţi următoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele personale;
 • dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
 • dreptul de a solicita ştergerea datelor în anumite circumstanţe (de ex.: când datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopul menţionat mai sus);
 • dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării în anumite circumstanţe (de ex.: atunci când Dvs. contestaţi exactitatea datelor – pentru perioada ce ne-ar permite verificarea exactităţii acelor date);
 • dreptul de a depune o plângere online la office@makeuptreasurechest.com sau la autoritatea competentă privind protecția datelor;
 • dreptul de a vă opune prelucrării;
 • dreptul de a vă retrage consimţământul, în orice moment, pentru prelucrarea datelor personale la care aţi consimţit anterior;
 • dreptul de a fi uitat, în urma adresării unei solicitări scrise către Administratorul Site-ului în vederea ştergerii datelor personale din baza noastră de date;
 • dreptul de a fi notificat de către Clinică în caz de încălcări privind securitatea datelor.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, aveți la dispoziție următoarea adresă de contact office@makeuptreasurechest.com

Acest Site folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, puteți accesa pagina Politicii de cookie-uri.