Termeni și condiții

Ultima actualizare: august 2018

Prin utilizarea şi vizitarea site-ului makeuptreasurechest.com („Site”) utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi Site-ul.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor. După publicarea pe Site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Conținutul site-ului makeuptreasurechest.com

Informația conținută pe acest site are scopul de informare al utilizatorilor asupra produselor și tehnicilor de machiaj, precum și a noutăților din acest domeniu. Vor fi de asemenea postate machiaje realizate de administratorul Site-ului în secțiunea de portofoliu, numită “Idei de machiaj”. Review-urile și părerile aparțin în totalitate administratorului Site-ului, a cărui expertiză în domeniu e dată de cursurile făcute și atestatele obținute (prezentate pe pagina “Despre mine”), precum și de numeroase ore petrecute citind tot ce are legătura cu industria, lucrând și creând machiaje și conținut relevant pentru Site.

Comentarii pe site-ul MakeupTreasureChest.com

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru comentariile postate pe site-ul makeuptreasurechest.com şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Administratorii Site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin postarea comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi Site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorii Site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii Site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Autorii şi utilizatorii acordă Site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii Site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a comentariilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse la cererea autorilor.

Utilizarea resurselor site-ului MakeupTresureChest.com

Materialele de pe Site sunt proprietatea exclusivă a firmei SEOPEDIA SRL-D, deținătoarea Site-ului. Conținutul text, foto și video reprezintă proprietate intelectuală, a cărui copiere, downloadare și folosire în orice scop (comercial sau non-comercial) nu este permisă.